Çeşme ve Alaçatı’nın nabzını tutan isimlerden Tolga Erantgil, Çeşme Kent Konseyi Kurucu Başkanı Hakan Kerman’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen bu anlamlı buluşma, kent gündemine dair önemli başlıkların ele alındığı bir platforma dönüştü.
Erantgil’den Kerman’a nezaket ziyareti
Tolga Erantgil, Çeşme Kent Konseyi’nin kurucu başkanı olan Hakan Kerman ile bir araya gelerek kent konseyinin faaliyetleri ve bölgedeki güncel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret, her iki ismin de Alaçatı ve Çeşme’nin sorunlarına olan duyarlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.
Görüşmede hangi konular masaya yatırıldı?
Görüşmede, Çeşme ve Alaçatı’nın turizm potansiyelinden altyapı sorunlarına, kent konseyinin yürüttüğü projelerden yerel yönetimlerle olan iş birliğine kadar pek çok konu başlığı ele alındı. Erantgil ve Kerman, kentin geleceği için ortak akıl vurgusu yaparak, sivil toplum kuruluşlarının bu süreçteki kritik rolüne dikkat çekti.
Çeşme siyasetinde yeni bir sayfa mı açılıyor?
Alaçatı’nın gözde mekanları ve gece hayatıyla bilinen bölgesinde, siyaset ve sivil toplum ilişkileri de yakından takip ediliyor. Tolga Erantgil’in Hakan Kerman’a yaptığı bu ziyaret, bölgedeki siyasi dengeler ve olası iş birlikleri açısından da önemli bir sinyal olarak yorumlanıyor. Özellikle yaz sezonu öncesinde kent konseyinin alacağı kararlar, Alaçatı’daki işletmelerden plajlara kadar birçok alanı etkileyebilir.
Çeşme Kent Konseyi Kurucu Başkanı Hakan Kerman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kentimizin her bir ferdi, onun gelişimi için kıymetlidir. Tolga Bey’in duyarlılığı ve katkıları bizler için çok değerli” ifadelerini kullandı. Tolga Erantgil ise, kent konseyinin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve her zaman destek olmaya hazır olduğunu belirtti.





